Úvod » Komentáře zápasů

Reportáž doma 17. kolo OP

publikováno 18.04.2017 (aktualizováno 12.02.2024)

TRHOVÝ ŠTĚPÁNOV – POSTUPICE 3:2

 

Domácí začali zápas s dvěma vyloženými šancemi, když se dostali sami před brankáře hostí, ale v obou případech selhali. V 16. minutě ale hosté ze sporné penalty otevřeli Šetkem skóre. Otřesení domácí se nestačili vzpamatovat a za dvě minuty po nedorozumění brankáře s obránci, podruhé inkasovali po střele Slováka. Po šoku se domácí vzpamatovali a ve 42. minutě po presinku domácího útočníka hostující obranu, se štěstím snížil Hlaváček na 1:2.

Ve druhém poločase byli domácí bojovnějším mužstvem. V 52. minutě po úniku a centru Červeňáka vyrovnal Lachout hlavičkou „angličanem" na 2:2. Hosté v této fázi hry hrozili jen s protiútoků, které však obrana domácích stačila vždy zlikvidovat. Štěpánovští se tlačili za výhrou, což se jim v 72. minutě vyplatilo, když se po pěkné akci do šestnáctky, křižnou ranou ke vzdálenější tyči, trefil s chutí hrající Staněk – 3:2.

Když už se zápas schyloval ke konci, přišlo nastavení, kdy evidentně rozladěný sudí Šíma stavem utkání, vyloučil tři hráče Trhového Štěpánova.

Vše načal kapitán domácích Jaroslav Jakoubek. Ten, podle vyjádření Michal Šímy do Zápisu o utkání, byl faulován protihráčem ve vlastním pokutovém území a rozhodčí odpískal faul. Jaroslav Jakoubek následně vstal a strčil do vstávajícího postupického hráče a počastoval ho sprostým slovem. Po udělení červené karty Jaroslav Jakoubek odmítal opustit ihned hrací plochu, několikrát se vracel s dalšími invektivami vůči rozhodčímu, ale již bez hanlivých výrazů. Nakonec byl odveden z hrací plochy pořadatelskou službou.

To se nelíbilo domácím hráčům, jenž po červené kartě obstoupili rozhodčího a Martin Jakoubek a Rudolf Šaněk, ho počastovali hanlivým výrazem pánského přirození, a tak je Michal Šíma také poslal do sprch.

„Všechno, co se stalo, jsem zapsal v Zápise o utkání a o trestech rozhodne disciplinární komise," nechtěl moc rozebírat červené karty rozhodčí zápasu Michal Šíma do novin.

To lodivod Trhového Štěpánova Zdeněk Kokta byl po zápase rozlícen: „Je až neuvěřitelné, jak může rozhodčí na této úrovni, kde hráči obou mužstev to hrají za suché z nosu, takhle arogantně odřídit zápas a ještě si myslet jaký je borec," zuřil kouč a dodal k zápasu: „Musím klukům poděkovat za obrovské nasazení. Po špatném začátku, kdy jsme po dvaceti minutách prohrávali 0:2, jsme dokázali zvrátit zápas ve svůj prospěch na 3:2."

Trenér Trhového Štěpánova má ještě důvod k přemýšlení: „Po tom, co předvedl sudí Šíma, se v týdnu rozhodnu, jestli má cenu dál pokračovat do konce sezóny, nebo skončím."

 

Branky: 42. Hlaváček, 52. Lachout, 72. Staněk – 18. Slovák, 16. Šetek z penalty

 

Poločas: 1:2

 

ŽK: 3:1

 

ČK: 3:0 (92. J. Jakoubek, 92. M. Jakoubek, 92. Šaněk)

 

Diváci: 95

 

Rozhodčí: M. Šíma

 

Zápis o utkání: zde

 

Verdikt disciplinárky: zde

 

Report z utkání: zde

 

Foto z utkání: zde

 

Video z utkání: zde

 

Sestava Trhový Štěpánov:

Netolický – Staněk, J. Jakoubek, Janoušek, Mach, Trpšovský – Lachout (82. Kudyn), M. Jakoubek, Steiner (71. Kůžel, 88. Chvojka) – Hlaváček (47. Šaněk), Červeňák

 

Sestava Postupice:

Kladiva – Mareš (60. Fürbacher), Řezníček, Zeman, Slovák, Vesecký, Kaňka, Vender, Žížala (75. P. Brabenec), Chudlařský (85. V. Brabenec), Šetek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 33193
Dnes: 4
Online: 25

Naši sponzoři a partneři
  • Město Trhový Štěpánov

Aktualita

EstadiMontiliviLK37
Costa Brava "ligomistrová"

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
1314 151617 18 19
2021 222324 25 26
2728 293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz