Úvod » Komentáře zápasů

Reportáž doma 19. kolo OP

publikováno 01.05.2017 (aktualizováno 12.02.2024)

TRHOVÝ ŠTĚPÁNOV – PRAVONÍN 0:1

 

Domácí hráči doplatili už poněkolikáté na nekoncentrovanost v začátku utkání, kdy při prvním útoku hostů, dovolili hostujícímu útočníkovi Studničkovi při odraženém míči okolo šestnáctky prostřelit klubko hráčů - 0:1. Po této sprše byli hosté v přechodu do útoku nebezpečnější, ale bez gólu. Po 20-ti minutách se hra vyrovnala, ale na výsledku poločasu se již nic nezměnilo. Těsně před poločasem hostující hráč nesmyslně zajel šlapákem do domácího brankáře Netolického a ošklivě ho zranil na přirození. Za tento zákrok se nemohlo nic jiného dát než červená karta. Hráč však dostal jen žlutou kartu, a tak se nesmí nikdo divit reakci hráčů a fanoušků domácích. Za zmínku stojí poukázat na chování trenéra hostů Filipa, který je naprosto nesoudný, zaslepený klubista a vůbec by neměl vykonávat tuto funkci. Celý zápas vbíhá do hřiště, uráží rozhodčí a komentuje všechno pro Pravonín. Veškeré toto chování je však bez odezvy. Štěpánovský trenér za poloviční chování dostal v nedávné době zákaz všech funkcí na 4 soutěžní utkání. Ve druhém poločase byly k vidění ještě další šance na obou stranách, včetně správně neuznaného hostujícího gólu z ofsajdu, stejně jako marná snaha domácího týmu alespoň o vyrovnání, ale výsledek se už nezměnil. Štěpánovské mužstvo poslední dobou sráží hra útoku v jakémkoliv složení, který si nedokáže vytvořit potřebné množství šancí na zakončení. Doufejme, že se to do příštích zápasů zlepší.

 

názorová glosa pravonínského trenéra:

Po minulém špatném výkonu v domácím prostředí jsme zaslouženě vybrali Štěpánov. Hodně nám pomohla branka P.Studničky hned ve druhé minutě, kdy se po odraženém míči přesně trefil k tyči a neukázněnost domácích v první půli. Opět jsem měl velké problémy se sestavou, hodně omluv, některé i v den zápasu, tím děkuji klukům s béčka, kteří bez problémů jeli. První poločas vyrovnaný, hrálo se nahoru dolů, ale přesto jsme měli více šancí ke skórování, ale nedali. Mrzí mně chování domácích hráčů a činovníků klubu, kteří z prvního poločasu udělali divadlo, rozhodčí zápas nezvládal, obě mužstva jsou zachráněna, zápas mohl probíhat snad v klidu. Druhá půle v jasné režii Pravonína, domácí odpadli fyzicky, jenom jsme nedokázali vstřelit pojistku, protože 1:0 je ošidné a i když jsme gól dali, podle mne regulérní, tak ji slabý Mikolášek neuznal. Konec utkání jsme vzládli a jsem velice rád, že po dlouhé době jsme předvedli velice taktický, bojovný a fotbalový výkon. Všechny do jednoho chválím, všichni hráli se zaujetím pro hru, vyzdvihnu výkony dvou hráčů a to L.Vlasáka a P.Studničku. Mrzí mně zranění domácího gólmana (omluva za nešetrný zákrok našeho útočníka v souboji o míč), který zápas dochytal, snad to nebude vážné. T.Štěpánov nemá špatné mužstvo, ale jeho chování je dost sráží, chyby hledají všude jinde než u sebe. Na zápasy domácích by měli jezdit ostřílení a zkušení rozhodčí, který mají předpoklady zápas vzládnout, i když to budou mít ve Štěpánově vždy těžké.

 

Branky: 2. Studnička

 

Poločas: 0:1

 

ŽK: 5:2

 

Diváci: 105

 

Rozhodčí: Mikolášek

 

Zápis o utkání: zde

 

Sestava Trhový Štěpánov:

Netolický – Staněk, Steiner (84. Chvojka), Janoušek, Trpšovský – Kudyn (80. Kůžel), Mach, Červeňák, Hlaváček – Vobecký, Petřina

 

Sestava Pravonín:

Doškář - Hoch, Kodeda, Babický, Vlasák, Vít, Sibal Michal, Hrubeš, Sibal Marek, Studnička (90. Zavadil), Brzek (72. Turek)

Kategorie: fotbal

Návštěv: 33193
Dnes: 4
Online: 43

Naši sponzoři a partneři
  • Město Trhový Štěpánov

Aktualita

EstadiMontiliviLK37
Costa Brava "ligomistrová"

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
1314 151617 18 19
2021 222324 25 26
2728 293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery