Úvod » Komentáře zápasů

Reportáž doma 26. kolo OP

publikováno 18.06.2017 (aktualizováno 12.02.2024)

TRHOVÝ ŠTĚPÁNOV – SOBĚHRDY 3:1

 

Do zápasu vstoupili lépe domácí, soupeře od začátku přehrávali a dostávali se do zakončení.

Za svou snahu byli odměněni v 19. minutě, kdy se v šestnáctce nejlépe zorientoval Petřina – 1:0.

Za dvě minuty, po trestném kopu domácího Jakoubka z pravé strany, usměrnil hlavou Vobecký míč na přední tyči do branky – 2:0.

Domácí pokračovali v dobrém výkonu, ale po drobné chybě při odkopu svého obránce se k míči před šestnáctkou dostal hostující Černý a pěknou střelou do šibenice snížil na 2:1.

Po spíše náhodně vstřelené brance se hosté zvedli a hra se více vyrovnala.

Před koncem poločasu ještě domácí brankář Netolický hostům chytil střelu z hranice šestnáctky.

Ve druhém poločase měli Štěpánovští optickou převahu, hosté se snažili o vyrovnání, ale jejich snaha byla dost bezzubá.

Naopak se v soběhrdské obraně otevíraly možnosti pro domácí útočníky, Petřina po sóle zachoval chladnou hlavu a vyběhnuvšího brankáře krásně technicky přeloboval – 3:1.

„Vítězství bylo zasloužené. Kluci odehráli pěkný zápas, ve kterém se zúročila několikaletá práce trenéra Zdeňka Kokty, který ze zdravotních důvodů na zápase nebyl," pochválil mužstvo po zápase asistent trenéra Trhového Štěpánova Antonín Frühauf.

 

komentář hostů:

"A" team odjížděl do Trhového Štěpánova bojovat o udržení druhého místa v tabulce. Celé jaro se však potýkáme se zraněními klíčových hráčů a nejinak tomu bylo i v tomto utkání. Museli jsme se obejít bez 5 hráčů základní sestavy. Chyběli Tomáš Vilímek, Jakub Bartík, Tomáš Rozehnal, David Škvor a Martin Jonszta. Prvních 25 minut jsme odehráli hodně vlažně a domácí dvěma rychlými zásahy prakticky rozhodli o osudu utkání. Dvakrát jsme nebyli ve vápně důrazní a domácí dvakrát hlavou překonali Víta Oberleitnera. Z jediné kloudné akce v prvním poločase jsme dokázali snížit, když se krásně zpoza vápna trefil Aleš Černý - 1:2.

Ve druhém poločase jsme se snažili se zápasem něco udělat, ale herně se nám vůbec nedařilo a domácího brankáře jsme příliš neohrozili. Štěpánov ještě 5 minut před koncem z brejku přidal třetí branku a utkání jsme tak prohráli 3:1. Více informací zde. Druhé místo jsme tedy nakonec neudrželi, ale vzhledem ke zraněním klíčových hráčů, která nás provázela celé jaro a prakticky jsme nehráli dva zápasy ve stejné sestavě, je bronzová příčka velkým úspěchem, který nemá v 55leté historii fotbalu v Soběhrdech obdoby! Všem hráčům i členům realizačního týmu, kteří se na tomto úspěchu podíleli, patří velká pochvala a velký dík!

Významně se na tomto úspěchu podílel také trenér Libor Hanka, pro kterého to byl poslední zápas v této roli. Ve 3 sezónách, ve kterých vedl soběhrdské "áčko", dokázal s mužstvem vyhrát III. třídu a poprvé v historii postoupit do Okresního přeboru, kde jsme obsadili 6. a 3. místo. V příští sezóně ho na trenérském postu nahradí dosavadní trenér "béčka" Milan Bohata, kterému přejeme hodně úspěchů v nové roli.

 

Branky: 19. Petřina, 21. Vobecký, 85. Petřina - 29. Černý

 

Poločas: 2:1

 

ŽK: 1:4

 

Diváci: 55

 

Rozhodčí: Kromka

 

 

Zápis o utkání: zde

 

 

Sestava Trhový Štěpánov:

Netolický – Staněk, J. Jakoubek, Mach, Trpšovský – Lachout, Červeňák, Kudyn, Šaněk (7. Kadlec) - Vobecký (80. Morkus), Petřina

 

Sestava Soběhrdy:

Oberleitner - Hlavnička (65. Hanka), Kuchta, Tomáš Procházka, Černý, Šašek, Kopecký, Micka, Prikner, Pavel Procházka, Špidra

Kategorie: fotbal

Návštěv: 33193
Dnes: 4
Online: 21

Naši sponzoři a partneři
  • Město Trhový Štěpánov

Aktualita

EstadiMontiliviLK37
Costa Brava "ligomistrová"

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
   1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
1314 151617 18 19
2021 222324 25 26
2728 293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery